Sta eens stil bij jezelf

IMG-20140112-WA0008IMG_5403IMG_5484

En dan bedoel ik niet voor de spiegel om te kijken of je haar goed zit. Of je kleding.

Maar eens echt stil bij jezelf en bij waar je nu bent, wat je bezighoudt, wat je belangrijk vindt. Vaak laat de hectiek van alle dag geen mogelijkheid om eens echt stil te staan. We worden meer en meer geleefd door de drukte van alledag.

Tijd nemen om stil te staan en naar jezelf te luisteren en na te gaan wat jij wilt met je leven. Wat zijn jouw wensen en verlangens?

  • wat vind ik nu echt belangrijk?
  • wat zijn mijn passies? heb ik die eigenlijk wel?
  • is dit de baan waar ik echt blij van word?
  • het huishouden, de kinderen, de drukte van de dag: en wat wil ik dan?

Zomaar een aantal vragen om eens bij stil te staan.

Op dinsdag 27 oktober organiseer ik een informatieavond over de training “sta eens stil bij jezelf”. De avond begint om 19.30 uur en zal om 21.30 officieel eindigen. Daarna is er nog gelegenheid om met elkaar na te praten als je dat leuk vindt. De informatieavond is kosteloos en vindt plaats bij Perron2 aan de Ylostinslaan 1 in IJlst.

De training zal gedurende 6 weken plaatsvinden op donderdagavond van 19.00 tot 22.00 uur. De eerste avond start op donderdag 5 november. De kosten voor deze training zijn € 150,- voor 6 avonden.

Heb je belangstelling? Graag vooraf opgeven via treske.heere@wijsenwater.nl

 

“Mijn belangrijkste missie is mensen te ondersteunen om hun eigen leven te leiden en niet langer het leven zoals een ander dat van hen verwacht of waar ze toevallig ingerold zijn.”